fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Veilig betalen

Tsja, betalen hoort er bij. Dat kan bij ons via de onderstaande veilige manieren:

BetaalwijzeBetaalkosten
iDealVia de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.Gratis
PaypalMakkelijk en snel via je eigen verzekerde PayPal rekening.Gratis
In3In 3x gespreid betalen zonder rente en BKR.Gratis
BancontactBelgische klant? Betaal gemakkelijk en veilig met BancontactGratis
BankoverschrijvingVooraf betalen via een acceptgiro of internetbankieren.Gratis
Apple PaySnel, veilig en gemakkelijk voor Apple-gebruikers.Gratis
Creditcard (Mastercard & Visa)Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat jouw bestelling is verzonden.Gratis
KlarnaBetaal gemakkelijk achteraf, binnen 14 dagen.Gratis

Betaalmethodes

iDeal

Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op het Nederlandse internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?
– Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
– Vandaag met iDEAL besteld? Binnen 2 werkdagen in huis!
– Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
– Betalen met iDEAL is bij de Sfeerhaard altijd volledig gratis.

Betaald met iDEAL, maar geen orderbevestiging ontvangen
Heb je betaald met iDEAL, maar weet je niet zeker of de bestelling bij ons gelukt is of niet? Controleer of er geld is afgeschreven. Als er geen geld is afgeschreven, dan is de betaling niet gelukt en ben je geen geld kwijt. Je kan de bestelling opnieuw plaatsen.
Is er wel geld van je rekening afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan raden we je aan om ongeveer 1 uur te wachten. Het kan namelijk even duren voordat wij jouw betaling binnen krijgen.
Als je na een uur nog geen orderbevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of verstuur een e-mail aan: klantenservice@wallpanelen.nl. Met behulp van jouw transactienummer kunnen wij je snel helpen. Deze staat altijd bij de afschrijving van je betaling vermeld.

Creditcards

Waarom kiezen voor het betalen per creditcard?
Vandaag met jouw creditcard besteld? Binnen 2 werkdagen in huis!
Betalen met creditcard is bij de Wallpanelen altijd volledig gratis.
Jouw creditcardgegevens worden beveiligd over een SSL-beveiliging verstuurd.

Afgekeurde creditcard betalingen
Het kan gebeuren dat jouw creditcard betaling geweigerd wordt, wat heel vervelend is. Helaas hebben we geen inzage in de redenen van jouw creditcardmaatschappij. Geweigerde betalingen kunnen niet door ons worden teruggedraaid.
Wallpanelen gebruikt geen ‘zwarte lijsten’ en zal op zijn beurt deze afgekeurde betaling nooit delen met andere bedrijven. Jouw bestelling is automatisch geannuleerd en er zal niks worden afgeschreven. Wil je jouw bestelling toch ontvangen? Plaats hem dan opnieuw en kies voor een andere betaalmethode.

In 3 keer gespreid betalen zonder rente en BKR

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.
Meer informatie vind je op: www.payin3.nl

Bancontact

Bancontact is de marktleider in België op het gebied van elektronische betalingen. Met Bancontact kan je door middel van de Bancontact betaalomgeving geld over vanaf jouw eigen rekening. Betalingen zijn gegarandeerd en kunnen niet terug worden gedraaid door jou als consument.
Meer informatie vind je op: www.bancontact.com

SprayPay

Achteraf betalen in 12 18, 24 of 36 maanden
Met SprayPay kan je bij aankopen in de webwinkel gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet gelijk al je spaargeld wilt besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12, 18, 24 of in 36 maanden wil betalen.
Meer informatie vind je op: www.spraypay.nl

Apple Pay

Apple Pay is een veilige betaalmethode voor Apple-gebruikers. Betaal gemakkelijk met jouw iPhone, iPad of Mac door jouw identiteit te verifiëren met Face ID, Touch ID of jouw toegangscode.
Meer informatie vind je op: www.support.apple.com/nl-nl/.

Klarna

Klarna is een gemakkelijke manier om achteraf, binnen 14 dagen, jouw betaling te voldoen. Via de app heb je een duidelijk overzicht van jouw betalingen en kun je zelf kiezen hoe je de betaling uiteindelijk voldoet.
Meer informatie vind je op: https://www.klarna.com/nl/

Dit zeggen klanten over Wallpanelen!

Whatsapp ons!
Contact image

Wallpanelen

Nu online

Heb je een vraag of kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media