fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Onze akupanelen kunt u ook zakelijk bestellen!

Wilt u direct een offerte aanvragen voor uw bedrijf?

Ontdek waarom zakelijk bestellen bij ons de slimme zet is:

  1. Maatwerk Expertise: Wij begrijpen de unieke behoeften van zakelijke ruimtes. Onze panelen zijn ontworpen om uw akoestische uitdagingen op maat aan te pakken.
  2. Stijl & Prestatie: Geef uw ruimte een professionele uitstraling terwijl u de geluidskwaliteit verbetert. Onze panelen combineren naadloos esthetiek en prestaties.
  3. Efficiëntie Boost: Verbeter de productiviteit door storende geluiden te verminderen. Creëer een omgeving waarin concentratie en efficiëntie floreren.
  4. Duurzaamheid: Wij zijn toegewijd aan milieubewuste keuzes. Onze panelen zijn gemaakt van duurzame materialen, wat goed is voor uw bedrijf en de planeet.
  5. Professionele Partner: Met jarenlange ervaring zijn we uw betrouwbare partner. Van advies tot installatie, wij staan voor u klaar.

Kies voor de ultieme akoestische oplossing voor uw zakelijke ruimte. Bestel bij ons en ervaar het verschil dat een doordachte akoestische aanpak kan maken.

Akoestische wandpanelen

Aku wand panelen zijn de oplossing voor in de kantoor ruimte! Ze zorgen niet alleen voor een geluid Ze creëren een chique, isolerende tussenwand en zijn populair vanwege hun geluidsabsorberende en akoestische eigenschappen. “De nieuwe trend” Geef jouw omgeving meer ambiance!

Grote Ruimtes

Buiten om dat veel van onze klanten particulier zijn hebben wij ook honderden zakelijke klanten. Zei gingen jouw voor en hebben voor de akupanelen van Wallpanelen gekozen. Nu worden veel van onze akupanelen gebruikt voor in grotere oppervlaktes en ruimtes. Denk hierbij aan een restaurant, kantoor , vergaderzalen noem het maar op!

Contact image

Wallpanelen

Nu online

Heb je een vraag of kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media