fbpx
Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Bezorgen & retourneren

Op werkdagen vóór 17:00 besteld, is morgen al in huis!*

Je bestelt jouw akupaneel eenvoudig en snel via onze webshop. Zodra jouw bestelling is geplaatst, ontvang je een bestelbevestiging. Later op de dag ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie over de levering. Deze e-mail bevat onder andere een live Track & Trace code, zodat jij jouw bestelling kunt volgen en niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Wel zo makkelijk! In samenwerking met onze betrouwbare logistieke partner bezorgen wij jouw bestelling bij jou thuis. 

Bezorging in België en Luxemburg

Wil je een bestelling plaatsen bij ons en woon je in België of Luxemburg? Geen probleem! Ook in België en Luxemburg is onze bezorging helemaal optimaal en wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd uiterlijk altijd binnen twee werkdagen! 

Bezorgen buiten de Benelux is ook geen probleem. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@wallpanelen.nl

Niet thuis?

Ben je, om welke reden dan ook, niet thuis wanneer we jouw bestelling proberen te leveren? Dan doen we een briefje in de brievenbus zodat we een datum kunnen inplannen voor een nieuw bezorgmoment. 

Wil je dat we de volgende dag weer bij je langskomen? Geen probleem! Laat het in dit geval dan wel voor 16:30 aan ons weten. Horen we niks van je, dan zullen we het product automatisch twee dagen later nog een keer bij je proberen te bezorgen.

Bezorgen bij de buren?

Wanneer je expliciet en schriftelijk hebt aangegeven dat we een product ook bij de buren mogen bezorgen, dan doen we dat natuurlijk wanneer je niet thuis bent. Zonder deze toestemming zullen we je bestelling nooit bij de buren afleveren.

Vraag & antwoord

Bezorgen jullie in Nederland?

Ja, wij bezorgen door heel Nederland! Het bezorgen van kleine en grote pakketten in Nederland word door ons uitgevoerd (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Bezorgen jullie op de Waddeneilanden?

Ja, voor bezorgingen op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het betreffende eiland en afmetingen van de bestelde producten. 
Meer informatie over de bezorging op de Waddeneilanden? Stuur ons een bericht!

Bezorgen jullie in België?

Ja, wij bezorgen in belgië voor een scherp tarief!

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Jouw bestelling wordt geleverd door onze betrouwbare partner, die gespecialiseerd is in grote en zware pakketten. Samen zorgen we dat jouw bestelling veilig en in goede staat bij jou thuis wordt geleverd.

Kan ik mijn afleveradres wijzigen?

Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd? Geef het zo snel mogelijk aan ons door, dan passen wij het adres van de zending aan.

Mijn bestelling is incompleet bezorgd, wat nu?

Niet alle onderdelen of accessoires zijn inbegrepen in de verpakking? Dat is ongelukkig! Indien beschikbaar, zullen we het ontbrekende onderdeel binnen twee werkdagen aan je leveren. Aarzel niet om hierover direct contact met ons op te nemen via info@wallpanelen.nl of bel ons op +31653699123.

Mijn product is beschadigd geleverd, wat nu?

We besteden de grootst mogelijke zorg aan het verpakken van onze producten. Vanwege de soms aanzienlijke afmetingen kan het echter voorkomen dat er tijdens het bezorgproces schade ontstaat. We willen benadrukken dat we dit graag voor je oplossen! Neem in geval van schade zo snel mogelijk contact met ons op via info@wallpanelen.nl of bel ons op +31653699123.

Waarom heeft wallpanelen een online showroom?

Bij Wallpanelen hebben we geopteerd voor een digitale showroom! We hebben gedetailleerde productbeschrijvingen toegevoegd aan al onze modellen, inclusief realistische foto’s, en onze klantenservicemedewerkers staan altijd klaar om deskundig advies te geven! Kortom, bij Wallpanelen vind je alle informatie die je nodig hebt om je favoriete akupaneel te kiezen. Het is niet nodig om bij ons langs te komen om de producten goed te kunnen zien of ervaren. Je kunt rustig de tijd nemen om alle akupanelen online grondig te bekijken en te vergelijken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in Zutphen in de showroom langs te komen!
Bovendien zullen onze bezorgers je bestelling snel bij je afleveren. Via onze webshop kun je eenvoudig en snel je favoriete akupaneel bestellen, en tegelijkertijd dragen we bij aan het behoud van het milieu!

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen die op werkdagen voor 16:30 uur geplaatst worden, worden de volgende dag geleverd. Tijdens enkele piekperiodes en feestdagen kan de bezorging langer duren dan normaal. Wij houden je hiervan op de hoogte!
Voor kleurstalen geldt het voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis!*

Leveren jullie ook op feestdagen?

We leveren niet op feestdagen of de daaropvolgende dag. Gedurende de rest van het jaar zijn we echter beschikbaar om je van dienst te zijn!

Wanneer ontvang ik een e-mail met informatie over de bezorging?

zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, krijg je eerst een bevestiging van je bestelling. Na 19:00 uur ontvang je een e-mail met alle relevante informatie over de levering. In deze e-mail vind je onder andere een live Track & Trace-code waarmee je de voortgang van je bestelling kunt volgen.

Wat zijn de bezorgtijden?

Jouw bestelling wordt tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd. Hiervan word je via een e-mail op de hoogte gebracht!

Hoe groot is het pakket

Dit kan je terugvinden onder het tabblad ‘specificaties’op de betreffende productpagina. Er staat per kleur en afmeting beschreven hoe groot het pakket is.

Contact image

Wallpanelen

Nu online

Heb je een vraag of kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media